вівторок, 12 грудня 2017 р.

МАНДРІВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО В ЗАПИТОВІ

Вже місяць мандрівний Docudas UA подорожує великими містами та містечками Львівщини. А сьогодні завітав в Запитів.Тішимося і гордимося з того, що наше село чи не одне з перших, де відбувся показ документального фільму.
Я знаю, як важко втримати увагу на уроках у сучасних дітей і тому трішки хвилювалася перед показом, адже зібралося близько шістдесяти дітей восьмих та девятих класів. Школярі так зацікавилися і перейнялися долею головної героїні в "Домашніх іграх", що їх важко було розговорити, щоб приступити до обговорення фільму.Ніхто не залишився байдужий до героїні, своєї однолітки, на плечі, якої звалилися дорослі клопоти.
Хочу щиро подякувати Олексій Лішик - Голові федераціі футболу Кам'янка-Бузького району і Президенту Запитівського футбольного клубу, який разом з нами переглядав фільм і дуже гарно, цікаво і професійно вмів розповісти дітям свої історії. Олексій з радістю прийняв наше запрошення і завжди допомагає, коли в нас є в цьому потреба.Велике людське йому ДЯКУЄМО!!!
Запрошена на перегляд -заступник директора школи з виховної роботи, вчитель правознавства - Вихованець Ольга Йосипівна, висловила дітям своє бачення стосовно фільму.
Я побачила, що наші діти дійсно гарні, добрі, мудрі молоді люди, якщо так щиро переймаються долею своєї однолітки.Дякую їм за приємний перегляд фільму.
Світлина від Лесі Петриної.Світлина від Лесі Петриної.Світлина від Лесі Петриної.Світлина від Лесі Петриної.Світлина від Лесі Петриної.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *