субота, 16 грудня 2017 р.

ТАНЦЮВАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ "ФЕШН" ОТРИМАВ ЗВАННЯ ЗРАЗКОВОГО

   Один з перших гуртків, який був відкритий при нашій бібліотеці-філії, це танцювальний гурток. Взялася навчати  запитівських дітей наша односельчанка Оксана Гимон. За тих пару років  гурток виріс до великого танцювального колективу з такою сучасною назвою "ФЕШН".
   Зараз в ньому навчається більше семидесяти дітей, які розподілені по шести групах. Тепер тут є не тільки наші запитівські діти, а й діти з навколишніх сіл. Об"їздив наш танцювальний колектив всю Україну і не пам"ятаю такого, щоб вернувся без призового місця.
   Днями, танцювальний колектив "ФЕШН" отримав звання зразкового!!!
    Оксана! Діти! Ми пишаємося і тішимося Вами!!! Бажаємо, щоб всі були здорові, такі ж активні і життєрадісні, як ви є, а також творчих здобутків та злетів Вам!!!
   Від нас усіх хочу подякувати селищному голові Юрію Федейку,  який підтримав колектив на представленні зразкового,  своєю присутністю - морально, а також цікавиться і тішиться їхніми виступами , переймається проблемами, допомагає вирішувати.
   Знаю, що любить наш танцювальний колектив і керівник сектору культури Кам"янка-Бузької РДА Любов Василівна Водоніс. Дякую, Люба Василівна, за довіру і сприяння  в отриманні почесного звання.













Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *