пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ " ЯК ПРАВИЛЬНО ПОВОДИТИСЯ З ВОГНЕМ " В НАШІЙ БІБЛІОТЕЦІ

   Вчора в нашій бібліотеці-філії проходила година спілкування "Як правильно поводитися з вогнем" з учнями 6-их класів.Ніколи не думала, що може бути такий цікавий захід, не лише для учнів, а й для нас дорослих.Не знаю чим можна сучасних дітей так зацікавити, але на годині спілкування вони сиділи затамувавши подих.
    Майже тридцять дітей, педагог-організатор Запитовської школи Ганна Михайлівна Назаркевич привела в бібліотеку. Інструкцію поводження з вогнем проводив старший лейтенант Кам.-Бузької пожежної частини Гребенщіков Олег Миколайович.




Продемонстрував п.Олег наочно з чого складається вогнегасник, яких типів вони бувають, як ними користуватися.Діти проглянули фільм, як розгорається пожежа і що робити на кожному етапі горіння.
Наймолодшим нашим слухачем був Демян Олегович, якому скоро виповниться чотири рочки.Він дуже уважно все слухав, вголос коментував, задавав запитання і насам кінець Олег Миколайович включив для свого тезки, ну дуже цікавий мультик.
Ми щиро дякуємо п.Олегу за таку гарну, корисну годину спілкування.Надіємося на подальшу співпрацю.А також хожу запропонувати тим, хто працює з дітьми звертайтеся до п.Олега:буде в Вас цікавий захід і корисне навчання і поради дітям.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *