пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Запрошуємо на нові бібліотечні поповнення

   Вже майже рік  наша бібліотека-філія співпрацює з юристами з Української Гельсінської спілки з прав людини.За їх підтримки, при успішному написанні проекту, при бібліотеці відкритий правовий майданчик "Рівні можливості".Мешканці Запитова мають можливість скористатися безкоштовними послугами юристів.
   Днями я побувала в  приймальні Центру правових та політичних досліджень "СІМ" і привезла для нашої бібліотеки юридичні  видання, якими пропоную скористатися наших користувачів.


"Гуманітарна катастрофа чи гуманітарна голка-дві сторони однієї медалі: доступ до гуманітарної допомоги в умовах збройного конфлікту на сході України":- видання присвячене комплексному доступу до гуманітарної допомоги у ситуації збройного конфлікту на сході України.Розглянутий правовий аспект міжнародної гуманітарної допомоги.
"Успішні історії громадських приймалень УГСПЛ":- це видання підготовлене в рамках проекту з інституційної розбудови Української Гельсінської спілки з прав людини за  фінансової підтримки Посольства Щвеції в Україні.Тут зібрані успішні історії громадських приймалень УГСПЛ.
На жаль, до нас  не дійшло і"мя першого сміливця, який вирішив через електронну мережу Інтернет поділитися своїм досвідом відстоювання законних прав у бюрократичних лабіринтах.Багато людей, натрапивши на цей текст, переписували його, додавали свої поради і розсилали. Так з"явився навчальний посібник "Буквар скаржника".

Запрошуємо наших користувачів скористатися правовими брошурами  і відвідати нашу бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *