вівторок, 1 березня 2016 р.

"КАРІТАС" НА ДОПОМОГУ ПОТРЕБУЮЧИМ

Передача форми для пожежної частини
   Вже багато років "Карітас", який працює при Запитівскій церкві Архистратига Михаїла допомагає людям,потребуючим, інвалідам, а тепер і учасникам АТО, а також їхнім сім"ям.
 
 Парох Запитова о.Василь Бесага переймається потребами наших українців та  тісно співпрацює з  керівником "Карітаса" в Італії дияконом парафії святого Вартоломея Джузеппе Заго і сеньйором Ораціо.



   Сьогодні штаб пожежної охорони с-ща Новий Яричів приймали подарунки від "Карітаса" та італійських друзів.Командир пожежної охорони Тарнавський Олег та працівники чергової частини дякували отцю Василю за професійну форму, яка не горить у вогні та поділилися своїми потребами.

   Також отець приймав щиру подяку від директора будинку престарілих с-ща Новий-Яричів п. Ігора.Одинокі, старші люди отримали памперси, пеленки, одіяла.В цьому будинку о.Василя чекають з радістю та подякою, тому що ними він опікується вже багато років.
   Запитівці та люди з навколишніх сіл, потребуючі та інваліди високо цінять ту добру справу, яку робить "Карітас" та італійські друзі.Велике та щире їм ДЯКУЮ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *