середа, 16 березня 2016 р.

Гурток англійської мови

   Президент Порошенко ухвалив рішення про «рік англійської мови» з метою сприяти вивченню англійської – «для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови», ідеться у тексті указу.

   Київ – У світовому рейтингу знання англійської мови України посіла 34-те місце з сімдесяти досліджених держав, але англійською мовою вільно володіють не більше 5 відсотків українців. Для популяризації англійської як мови міжнародного спілкування і науково-технічного прогресу, для інтеграції України у світ президент Петро Порошенко своїм указом проголосив 2016 рік «роком англійської мови в Україні». Але чи таке уже важливе знання англійської мови для українців, серед яких далеко не всі володіють державною – українською – мовою?
   Сьогодні в нашій бібліотеці-філії пройшло перше заняття гуртка англійської мови.












Проводить заняття волонтерка Галамага Орися.На ньому діткам дуже сподобалося.Вони розмальовували розмальовки різними кольорами, танцювали, вчили звірів, дивилися мультики.ДЯ-КУ-Є-МО!!! Орисі за цікавий урок. Наступне заняття відбудеться в четвер о 16.00год.Запрошуємо всіх бажаючих.Приходьте.Чекаємо.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *