четвер, 8 червня 2017 р.

ЕКСКУРСІЯ ПО ЗАМКАХ

Поверталися сьогодні наші діти змучені, але дуже щасливі.Відвідини та екскурсія по Підгорецькому замку, де живе справжній привид!!!Молитва та коротенька екскурсія в монастирі.А також обід- пікнік в гарному парку біля монастиря.
Мене дуже вразила природа цього краю. Ну справжні тобі Карпати!!!.
Ніхто з дітей не сумував по дорозі до Золочева.Отець Василь так заохочува дітей до пісні, що нам довелося , крім пісень, насолоджуватися гарними віршами про рідний Львів, про маму, гуморесками і смішинками.Якби було місце, то, напевно б, танцювали.
Золочівський замок більш привабливіший і на його оборонних валах ми побачили справжні гармати.Це, ну дууууууже, зацікавило наших хлопців!!!
Зо допомогу в організації екскурсій по Підгорецькому та Золочівським замкам, щиро дякую своїм колегам з цих місць Катерина Довгань та Оксана Замківська.
Вміє наш отець Василь тримати інтригу до кінця.Сюрприз, який він обіцяв дітям, зустрів нас на гарному озері з шашликом і печеною картоплею.
Дякуємо отецю Василю за гарну, корисну, змістовну екскурсію для наших дітей. Те, що побачать діти зараз, запам'ятається і пригодиться їм на все життя.















с

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *