четвер, 9 березня 2017 р.

ФЛЕШМОБ "ПРОВІСНИК ДОЛІ УКРАЇНИ"

   Як весна оновлює природу, так і поезія Т. Шевченка оновлює наші серця, вчить бути милосердними і любити свою Україну. Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас, і щороку новим, неповторним.Він - невмируща слава українського народу.

   До Шевченківських днів готується наша Запитівська бібліотека-філія.Мета наших заходів - розповісти присутнім про життєвий і творчий шлях великого генія України.Виховувати любов до рідної мови, скарбів поетичного слова, патріота України.У читальному залі оформлена книжкова виставка " Шевченко - духовний символ України".А сьогодні,  спільно з кущовими бібліотечними працівниками біля пам'ятника Т.Шевченку у Новому-Яричеві, відбувся флешмоб під назвою "Провісник долі України". Біліотекарі прочитали уровки з творів Шевченка,  разом продекламували " Заповіт". До нас приєднувалися перехожі, а також прийшли підтримати працівники селищної ради.
   Без його імені, його творчості, його слави не буде України. Його заклики спрямовані на боротьбу за волю і незалежність України звучали на Майдані у Києві 2014 році, а також лунають сьогодні на сході України.
                        Борітеся... Поборите.
                        Вам Бог помагає
                        З вами слава, з вами воля і правда святая.
   Це непросто слова, це правда істини, і ми схиляємося перед Шевченковою славою


і пам'яттю - в ім'я майбутніх поколінь, в ім'я процвітання нашої української нації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *