середа, 21 вересня 2016 р.

Тільки що закінчили приймати запитівців Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини, де надавали безкоштовну юридичну допомогу юристи:Лідія Тополевська та Ніна Хома.

   В рамках проекту "Знайомство з правами людини" для жителів Запитова,а також навколишніх сіл, бібліотека  відкрила інформаційно-просвітницький майданчик "Рівні можливості".В функції  інформаційно-просвітницького майданчика входить консультації виїздної громадської приймальні УГСПЛ.

   Сьогодні така приймальня навідалася до нашої бібліотеки-філії вперше.З 9.00години до 14.00 год. юристи Ніна Хома та Лідія Тополевська надали косультації чотирнадцятьом людям.Найбільш актуальними були запити з сімейного, трудового, спадкового права, а також питання по банках.
До нас також завітав наш селищний голова Юрій Федейко.


   Від імені нас, бібліотекарів, а також всієї Запитівської громади, щиро дякуємо пані Ніні та пані Лідії  за надану можливість отримати безкоштовні юридичні послуги.
   Прошу приходити в бібліотеку і записуватись на наступні консультації.Чекаємо також на жителів навколишніх сіл.Будемо раді допомогти.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *